Tel: 0727 412 660   0 produse in cos

Despre noi

Credo-ul societatii noastre este:
“O afacere nu este definita de numele companiei, de statut sau de articole, ci este definita de nevoia pe care un client si-o satisface atunci cand cumpara un produs sau un serviciu al companiei." 
P. F. Drucker

www.HidroPompe.ro este proprietatea S.C. Rodomar International S.R.L., inregistrata la Registrul Comertului cu nr. J40/13699/2007, CIF RO22123594, avand obiectul de activitate principal distributia pompelor de apa, grupurilor de pompare si tablourilor de automatizare. Asiguram si service-ul produselor comercializate in perioada de garantie, post-garantie si piese de schimb. 

Societatea noastra se  adreseaza utilizatorilor industriali si casnici care pun accent pe produsele fiabile si de inalta performanta.Cu siguranta ati auzit proverbul englez „Suntem prea saraci ca sa cumparam lucruri ieftine.” Or, anume aceasta este principiul de care trebuie sa ne conducem la achizitia unor echipamente care trebuie sa aiba un nivel inalt de calitate si o durata lunga de viata.

In acest sens ii avem ca furnizori pe producatorii consacrati de pompe de apa din Italia, Germania si Portugalia, astfel incat sa putem garanta calitatea superioara a produselor livrare.
Obiectivul societatii noastre este sa furnizam clientilor nostri produse si servicii de inalta calitate, astfel incat cumparand astazi sa revina si maine pentru noi produse.
Nevoile si dorintele clientilor sunt luate in considerare cu o preocupare sincera in stabilirea misiunii societatii noastre. 

Site-ul www.HidroPompe.ro a fost conceput, astfel incat sa faciliteze procesul de selectare a pompelor de apa si accesoriilor, prin crearea unei interfete simple si intuitive, ingloband in aceeasi interfata produsele mai multor producatori consacrati.

La achizitia unui produs va asiguram de intreaga noastra disponibilitate si promptitudine in perioada de garantie si post-garantie.

Va multumim ca ati intrat pe website-ul nostru si va recomandam sa selectati unul din produsele noastre care sa va satisfaca pe deplin necesitatile Dvs.