Tel: 0727 412 660   0 produse in cos

Filtre casa si birou

 • Set 5 Cartuse Osmoza Inversa

  Set 5 Cartuse Osmoza Inversa

  290.00 lei Detalii
 • Set 5 Cartuse Osmoza Inversa + Membrana Dow SUA

  Set 5 Cartuse Osmoza Inversa + Membrana Dow SUA

  480.00 lei Detalii
 • Filtru apa cu osmoza inversa cu remineralizare RO102REM fara pompa

  Filtru apa cu osmoza inversa cu remineralizare RO102REM fara pompa

  695.00 lei Detalii
 • Filtru casnic cu osmoza inversa cu remineralizare RO102PREM cu pompa

  Filtru casnic cu osmoza inversa cu remineralizare RO102PREM cu pompa

  981.00 lei Detalii

Filtre apa casnice si pentru birouri – Solutia pentru a consuma apa din retelele publice si foraje in siguranta

Studiile au demonstrat ca trebuie sa consumam cel putin 2 litri de apa, pe zi. Apa este un aliment vital pe care, de cele mai multe ori, il cumparam din comert, desi ne este la indemana. Populatia refuza, de cele mai multe ori, sa consume apa de la robinet pentru ca are gust si miros de clor, dar si pentru ca poate contine reziduuri de pe instalatiile invechite prin care se distribuie. Un mod prin care putem sa ne asiguram ca apa de la ciuveta este buna de consumat este prin instalarea de filtre apa pentru robinet.

Denumirea de osmoză inversa vine de la termenul de presiune osmotica. Aceasta se manifesta ca urmare a procesului natural care apare în momentul în care avem 2 solutii de concentratii diferite separate de o membrană semipermeabilă. Are loc un schimb de molecule dinspre solutia cu o concentratie mai mica (cu mai puține substante dizolvate în el) spre cea cu o concentratie mai mare. Osmoza inversa implica trecerea apei cu o concentratie mai mare prin porii membranei semipermeabile prin care substantele dizolvate nu pot trece. Porii membranei sunt atat de mici incat se intampla extrem de rar ca prin ei sa treaca molecule mai mari decat cele de apa.

Principalele substante care sunt filtrate sunt nitratii, sarurile, particulele in suspensie, amoniul, plumbul, cuprul sau fluorurile, s.a. Datorita finetii foarte mari de filtrare, fiecare substanta nociva in parte este eliminata in proportie de pana la 97%.